Mert minden háztartásba kell egy 20+ éves svéd tank...

Nyolcötvenes

Nyolcötvenes

Hol tartunk most?

2018. június 05. - zoltan_850

Üdvözletem!

Egy ideje sajnos elhallgattam, de megnyugtatok mindenkit, az autó folyamatosan készül, és javul, de a javításokra is úgy logisztikázom ki az időt általában, az írásra sajnos nem jut sok. Mindenesetre van már 2 félkész cikk, a héten ebből legalább az egyiket igyekszem publikálni. 

De hogy áll most a kocsi?
Cseréltünk rajta tetőkárpitot, amit elengedett a ragasztó. 
Valamelyik okos ember rávágta a csomagtartókban tárolt gumikra a fedelet, így most csálé, és úgy néz ki, mint amit feltörtek. Ezt korrigálni is próbáltuk, de a zsanérok a kalaptartó alatt vannak, amit egy iszonyatosan berohadt csavar fog oda, így ez is várat magára. 

Mik a tervek?
A fentebbi két pont korrigálásán felül júliusban egy teljes futómű javítás (lengőkarok, 4 lengéscsillapító, toronyszilentek elől, és minden ami még közbejön). Rájön erre még a klíma javíttatása, ami egy másik kompresszort, és egy klímáshoz való ékszíj felszerelését takarja, ezt mindenképp szervizben oldjuk meg. 

A hifit is fel szeretném javítani, lehetőség szerint egy gyári Premium Sound System fejegységgel, + 2 hangszóróval, ülés alá gyári erősítővel, hozzá természetesen egy bluetooth adapterrel.

Össze szeretnék vadászni egy szakadás, kopás, és törésmentes belteret, géppel adni neki egy alapos polírozást, a waxot sem kihagyva, feljavítani a műanyagokat, visszakötni a fényszórómosót. Lebőröz(tet)ni a kormányt. Végre készen leszünk. Az anyagiakat nem számolom. 

Egyébként milyen?

Remek. Mióta a nagyszerviz alatt összerakták kellemesen megy, megáll, az ABS is működik, harapósabb lett az autó, a jobb gumiktól az úttartás is javult. Használom, imádom. Már csak a szellőzés működhetne, hiszen fekete az autó....

A bejegyzés trackback címe:

https://nyolcotvenes.blog.hu/api/trackback/id/tr114024500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása