Mert minden háztartásba kell egy 20+ éves svéd tank...

Nyolcötvenes

Nyolcötvenes

(Helyzetjelentés) Hogy száradna le...

2018. március 29. - zoltan_850

...azoknak a tákolómestereknek, szakcigányoknak, és hasonló embereknek a keze, akik a mostani szerelő előtt akár csak egy csavart is meghúztak az autón.

2.hete készül a kocsi, a folyamatosan javul, és ahogy ez történik, úgy hullanak a csontvázak is a szekrényből.

Ugye indultunk egy vezérlés-olajak-szíjak-szűrők, féktárcsák-betétek, ABS, kipufogó, tolatólámpa kapcsoló körrel. 
Kiderült, nem az igazi a futómű, és ez nagyon enyhe kifejezés, hiányzik a katalizátor. (Minderről majd a nagy bejegyzésben, ez most csak egy kis csend megtörés tényleg!)

Tegnap jön este a telefon, gáz van. Nem rávaló/nincs fent jól a klímakompresszor, ezért van rajta feles ékszíj... Szóval most keresek egy klímakompresszort is, B5252FS, 1996, 2.5 10V, hátha a rosszabb eset áll fent. Ha esetleg pihen nálad egy ilyen, írj facebookon kérlek az oldalnak. :) 

(Amúgy a kocsi az elmúlt 10-11 évet egy egy foggal odébb felrakott vezérléssel élte le, ami a szervizkönyv szerint márkaszervizben került még fel.. De ezen már csak röhögök...)

A következő bejegyzés most már tényleg a: "Nagyanyámnak igaza volt..." lesz. Avagy az autó még mindig éppen a már régóta esedékes nagy szervizben van, ahol folyamatosan kiderül, mi a helyzet vele, mekkora tákolások-gányolások, illetve néha még életveszélyesnek is betudható hibák vannak az autóban. Vagyis csak voltak, mert már folyamatban a kijavításuk. 

Kövesd a Nyolcötvenes blogot a facebookon! (https://www.facebook.com/nyolcotvenes/)

A bejegyzés trackback címe:

https://nyolcotvenes.blog.hu/api/trackback/id/tr2613788450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása